Yritysesittelyt

– Yristysesittelyvideo markkinoi tehokkaasti palveluasi
Miten kerrot lyhyesti ja ytimekkäästi tärkeimmät asiat yrityksestäsi? Video on oiva tapa viestiä yrityksen palveluista. Yritysesittelyvideolla voit markkinoida toimintaa monipuolisesti eri kanavia hyödyntäen. Tällä videoilla on hyvä aloittaa yrityksesi toiminnan esittely esimerkiksi uusia asiakkaita lähestyttäessä.

Myynnin tukimateriaalit

-Sosiaalisessa mediassa jaetut videot ovat myynnin polttoainetta
Myyntityö on usein tavoitteen tai lopputuloksen kuvailua; mielikuvien ja prosessien avaamista. Mallituotteet, esimerkkikertomukset, esitteet ja muu materiaali on käyttökelpoista, mutta videon tuomia mahdollisuuksia ei voita mikään. Myynnin tukimateriaalina käytettävien videoiden merkitys tuotteen tai palvelun konkretisoijana on huikea! Pienten videoklippien avulla voit kuvata asiakkaallesi tarkkoja yksityiskohtia esimerkiksi tuotteiden käyttöön, huoltoon tai asentamiseen liittyen.

Tapahtumavideot

-Dokumentoitu tapahtuma ei pääty koskaan!

Monipuolinen tapahtumien dokumentointi on tätä päivää ja tulevaisuutta. Laadukkaiden tapahtumavideoiden merkitys on mahtava, kun sisältöä hyödynnetään tehokkaasti esimerkiksi viestinnässä, markkinoinnissa tai koulutuksessa. Seminaarit, koulutustilaisuudet, kesäjuhlat tai muut tapahtumat eivät unohdu koskaan videoinnin ansioista.

Kiinteistövälityksen videot

-Pohjakuva auttaa jäsentämään, video vakuuttaa.

Asunnon ostaminen on ihmisen suurin hankinta. Ostoprosessissa panokset ovat suuret. Päätöksenteossa on mukana tarkat faktat ja paljon numeroita, mutta tunteiden ja intuition merkitystä ei voi vähätellä. Kotia ostettaessa pakettiin kuuluu itse rakennus ja tilat, mutta myös ympäristö kaikkine vivahteineen. Siksi monipuolinen ilmakuvaa hyödyntävä video on loistava väline myynnille.

Videot viestinnässä

-Persoonallinen viesti yhdellä klikkauksella koko henkilöstölle.

Viestintä on yksi maailman vaikeimmista asioista. Yksi kuva on tuhat sanaa, joten äänellinen video on lyhyenäkin klippinä melkoinen paketti informaatioita. Sisäinen viestintä on vähintään yhtä tärkeää kuin ulospäin viestiminen. Miksi et kokeilisi videon voimaa viestinviejänä?!

Verkkokauppojen tukimateriaali

-Kerro tuotteista enemmän ja kiinnostavammin, anna positiivisen palautteen vaikuttaa.

Testimoniaalit, 360 tuote-esittelyt, tuotekuvat ja käyttö-ohjeet muodostavat vaihtoehtoja, joilla verkkokaupan tuotteiden hankintakynnystä madalletaan. Laadukas videomateriaali tuotekuvauksen osana on omiaan lisäämään luottamusta ja helpottamaan tilaukseen ryhtymistä. Kokemusten jakaminen on yhä tärkeämpää. Autenttinen asiakaspalaute on lyömätön vakuuttamisen ase myös videon muodossa!

Ilmakuvaus

-Ilmakuva kruunaa videon viestin.

Ilmakuvaus avaa aivan uusia näkökulmia tuttuihin ympäristöihin. Ilmakuva rakennuksesta, metsätilasta tai vaikka upeasta maisemasta tuo monipuolisuutta markkinointimateriaaleihin. Ilmasta kuvattu video tai valokuva tarjoaa tietoa, joka muuten olisi tavoittamattomissa, tai vähintäänkin hankalasta saatavilla.